SD osudila napad na Gvozdenovića

 SD osudila napad na Gvozdenovića

Foto: SD

Socijaldemokrate najoštrije osuđuju pokušaje fizičkog obračuna funkcionera budvanske lokalne vlasti sa odbornikom DPS-a Ivom Gvozdenovićem, saopšteno je iz budvanskog odbora ove partije.

Prema njihovim riječima, nastavljaju se pokušaji zavođenja strahovlade od strane lokalne budvanske vlasti.

„Očigledno, u nedostatku argumenata za vođenje kvalitetne rasprave, predstavnici vlasti, shodno svojim mogućnostima i kapacitetima, prelaze na ono što im mnogo bolje leži – psovke, prijetnje i fizičke obračune. A mi sve to posmatramo i pitamo se – kako smo
dozvolili da Budva postane ovo što jeste danas?“
, stoji u saopštenju.

Iz SD Budva apeluju na sve političke subjekte i njihove predstavnike da je neophodno izaći iz atmosfere mržnje i sukoba u budvanskom parlamentu.

„Stoga ne možemo a da ne zahvalimo onim predstavnicima većine koji su, uprkos suprotnim stavovima, reagovali onako kako se od svih nas očekuje – zaštitili svog kolegu i spriječili dalju eskalaciju sukoba. Na kraju, nikoga od nas građani nijesu birali jer su željeli da gledaju scene koje ne priliče jednoj instituciji, već da radimo u njihovom interesu. Krajnje je vrijeme da to i počnemo“, zaključili su iz OO SD Budva.

Avatar

Portal Budva

Pročitajte još