Crveni Krst Budva za Novu godinu podijelio preko 450 novogodišnjih paketića

 Crveni Krst Budva za Novu godinu podijelio preko 450 novogodišnjih paketića

Foto: RTV Budva

OO CK Budva, junaci čija je humanost nadaleko poznata, a čiji je glavni profit zadovoljenje potreba socijalno ugroženih građana, godinu za sobom ostavljaju u prazničnom duhu i sa postignutim brojnim ciljevima. Oni su podijelili preko 450 novogodišnjih paketića koje su sakupili uz pomoć raznih donacija, a na radost mališana Budve.

Kako je istakla koordinatorka budvanskog Crvenog Krsta, Milica Vučinić, za dnevno informativnu emisiju „Polis“ u saradnji sa roditeljima vrtića „Vini Pu“, studentima Fakulteta za biznis i turizam Budva u saradnji sa studentima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku koji su kroz uspješnu akciju „Student mraz“ donirali preko 100 paketića, te Opštinom Budva i mnogim drugim ljudima velikog srca, uspjeli su da obraduju 464 mališana novogodišnjim paketićima.

„Posljednjih dana naše prostorije posjećuju najmlađi i najslađi naši mališani, koji nisu svjesni trenutka u kojem se nalazimo, koji imaju svoje želje i pisma koja su pisali Djeda mrazu, i ovo je zaista jedan od najljepših trenutaka u ovoj godini, kada smo svi, na globalnom planu bili izloženi ovoj nedaći koja je donijela pandemija korona virusa“, navela je između ostalog Vučinić.

Ona je dodala „da su svi zajedno uspjeli da obraduju naše mališane i sugrađane koji su očekivali da će dobiti neki poklončić od Djeda mraza“, kroz razne donacije i akcije koje su sprovedene kao i svim volonterima i donatorima koji su učestvovali.

Avatar

Portal Budva

Pročitajte još