Ivanović: Letačko osoblje nikad nije bilo ničiji politički eksponent

 Ivanović: Letačko osoblje nikad nije bilo ničiji politički eksponent

Foto: NSD

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić primio je danas predsjednika sindikata pilota Montenegro erlajnsa, kapetana Nikolu Ivanovića.

Kako je saopšteno iz NSD, Ivanović je u ime sindikata zatražio od parlamentarne većine da se aktivno uključi u rješavanje problema Montenegro erlajnsa i najavljeno formiranje nove avio-kompanije.

Letačko osoblje nikad nije bilo ničiji politički eksponent, nego visoko stručni i profesionalni kadar koji je svoj posao prethodnih godina odradio na najbolji mogući način – istakao je Ivanović.

Mandić je kazao da će ovaj sindikat imati podršku parlamentarne većine koja će zahtijevati od Vlade Crne Gore da povede računa o svakom zaposlenom u Montenegro erlajnsu i njihovim porodicama, kako bi dobili zadovoljavajuće rješenje kroz procese gašenja i osnivanja nove kompanije koju je obećala Vlada.

Dužnost nove vlasti je da napravi potpuni otklon od negativne politike DPS-a. Ono po čemu ne želimo da budemo upamćeni, to je da zatvaramo kompanije poput naših prethodnika i ostavljamo ljude bez posla, kao što je bilo sa hiljadama zaposlenih u „Radoju Dakiću“, KAP-u, Željezari i drugim preduzećima – istakao je Mandić.

Izvor: Portal Analitika

Avatar

Portal Budva

Pročitajte još