Jovanović: „Divanović je Đukanovićev potrčko i izopšten je iz pravoslavne crkve“

 Jovanović: „Divanović je Đukanovićev potrčko i izopšten je iz pravoslavne crkve“

Bivši gradonačelnik Budve, Nikola Divanović, danas je podsjetimo, predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću poručio je da nijesu svi Budvani vjernici SPC, niti imaju bilo kakvog udjela u političkim dugovima DF-a prema crkvi.

Povodom ove izjave Divanovića reagovao je  funkcioner DF-a i šef kabineta predsjednika Opštine Budva Nikola Jovanović. 

Saopštenje Jovanovića prenosimo u cjelosti: 

„Ovaj potrčko Mila Đukanovića je zajedno sa svojom partijskom huntom u gluvo doba noći decembra 2019. podigao ruku i dao glas za otimanje svetinja.

Svjesni činjenice o opasnosti koju nosi pandemija COVID19 mi naše pobjede nismo ni slavili, dok su Divanovićevi pokušavali očajnički da svoje poraze prikriju komitujući po ulicama Podgorice i tako uspješno doprinijeli nekontrolisanom širenju zaraze. 

Dok građani Budve pažljivo prate smjernice NKT i poštuju ih, dotle skupina nekih osoba bliskih DPS i njihovoj poraženoj fašističkoj ideologiji Sekule Drljevića pravi javne skupove po Budvi zabavljajući cio region svojim originalnim, do sada neviđenim, performansima. 

U svojoj aroganciji bivši v.d gradonačelnika u pokušaju i čovjek koji će ostati upamćen u Budvi kao neko ko je u praksu uveo okupacione metode upravljanja gradom, dozvoljava sebi da se sprda sa osvojenim mandatima koalicije koju je predvodio Bato Carević.

Procenti ostvareni na izborima su jasna i glasna volja većinske Budve i izgleda da je jedini problem što se ta volja više ne može preko noći izmjeniti i što je ta volja vas prikovala za opozicione klupe još dosta dugo. U njima ćete ostariti, sve su prilike jer su vam korupcija i organizovani kriminal osnovne djelatnosti pa vas zbog toga i vreći agrađana oslovljava sa pravim imenog “OKG” odosno organizovana kriminalna grupa. 
SAO Budva se pričinjava samo još vama i nekolicini najagresivnijih vaših pristalica koji nikako da izađu iz matriksa 1918.

Poručujemo vam da je ovo 21. vijek i da ćemo se u skladu sa njim ponašati, što se ne može reći za vas koji ste okupljeni oko OO DPS u stečaju. 

Tragično je što danas lopovi i nasilnici koji su ojadili ovaj grad liju krokodilske suze za našim građanima koji su izgubili bitku sa covidom. Tragično je i to što se lopovi predstavljaju kao moderne struje u društvu i zloupotrebljavaju smrt svojih sugrađana da bi pisali otužna partijska saopštenja. 

To samo pokazuje koliko ste nisko pali i koliko vam nedostaje elementarnog kućnog vaspitanja i poštovanja za porodice preminulih. 

Naravno da predsjednik Opštine ima pametnije stvari da radi, i radi ih – zato budite bez brige. Srećom po grad i građane Budve – Mi nismo Vi.

Umjesto da na Dan opštine uputite građanima čestitku i poželite im dobro zdravlje, vi pokušavate da jeftino politički profitirate na smrti, što samo dokazuje da ste iz faze političkog šanerizma prešli u fazu političkog morbizma, od čega se pristojnom čovjeku prevrće utroba i ne zaslužuje dalji komentar.“

Avatar

Dušan Vujović

Pročitajte još