Krsto Radović čestitao Krivokapiću izbor za premijera

 Krsto Radović čestitao Krivokapiću izbor za premijera

Izvor: Demokrate

Predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović čestitao je Zdravku Krivokapiću u ime Skupštine opštine Budva i svoje ime, na izboru 42. Vlade Crne Gore i poželio mu uspijeh u, kako je istakao, zahtjevnom poslu oporavka crnogorske privrede i ukidanja pogubnog partitokratskog sistema.

„Ponosan sam na činjenicu da su građanke i građani Budve, svojom nepokolebljivošću i odlučnošću dali poseban doprinos ispisivanju novih stranica crnogorskog parlamentarizma. Kao i mnogo puta do sada, upravo je iz Budve krenula poruka pomirenja i spremnosti da se brani i očuva sloboda, ugrožena od besprizorne sile i nasilja, koja je potpuno ogolila metode bivšeg režima“, napisao je Radović u čestitki.

On je istakao, da je plamen slobode iz Budve zasijao cijelom Crnom Gorom 30. avgusta i omogućio jedinstvenu šansu za izgradnju novog i pravednijeg društva u kome više nikada partijska knjižica neće biti ekvivalent znanju, u kome neće biti prve, druge ili pete familije već snažnih institucija i društva u kome se prizori iz Budve više nikada neće ponoviti.

„Našu budućnost možemo graditi samo zajedničkim snagama i snažnijom decentralizacijom koja će omogućiti najbolju valorizaciju naših neprocjenjivih prirodnih resursa. Uvjeren sam da ćete na pravi način iskoristiti šansu koju su Vam dali građanke i građani i da će uspjeh ponovo biti jedina mjera Crne Gore“, napisao je predsjednik Radović.

izvor: RTV Budva

Avatar

Dušan Vujović

Pročitajte još