OO DPS Budva: „Da li će Dritan “dodirnuti” Bata?“

 OO DPS Budva: „Da li će Dritan “dodirnuti” Bata?“

Foto: Pobjeda

„Marko Carević, u maniru lokalnog šerifa koji je iznad zakona, bahatim i primitivnim ponašanjem nastavio je i u novoj godini da dokazuje svoju “nedodirljivost” za državne organe“, saopšteno je danas iz OO DPS Budva.

Nije dovoljno što je organizovanjem velikog okupljanja, ignorisao sve epidemiološke mjere, nego je, kako ističu iz DPS-a Budva, važno bilo da se postavljanjem snimka na društvene mreže prvi čovjek Budve pohvali “kako mu se može”, i na taj način javno ponizi sve građane koji su bili prinuđeni da sjede u kući bez kontakta sa svojim najbližima.

„Vjerovatno je bio nesvjestan, da je na taj način ponizio i Krivokapića, i Abazovića i sve one koji ne smiju da se suprotstave njegovom konstantnom javnom bahaćenju.
Da bi dodatno pokazao svoju “bogougodnost”, ali i status predsjednika crkvene opštine, Carević je u prazničnim danima, uz asistenciju sveštenika, uspio da opali i božićni plotun iz topa. Ovo „duhovno“ gruvanje topova, očekivano, predstavljeno je kao poštovanje “drevne manastirske tradicije”,
navode u saopštenju.

Tako je Carević, kako dodaju, ove praznike iskoristio da proslavi onako kako dolikuje njegovom poimanju sopstvene ličnosti.

„Dokazanom pasivnošću nadležnih državnih organa, koji propuštaju procesuiranje Carevića, i kad uzurpira zemljište, i kad upada na privatna gradilišta, i kad krši epidemiološke mjere, on je postao čovjek koji je nedodirljiv i iznad svih važećih zakona ove države. Sa druge strane, Dritan Abazović, koji je preuzeo ulogu državnog tužilaštva hvali se ovih dana kako ,,nema nedodirljivih”. Pitamo “tužioca” Abazovića da li to važi i za Bata Carevića ili je Budva i definitivno u statusu SAO, pa ne pripada državnim nadležnostima? Drugim riječima, ukoliko nema nedodoriljivih, da li će Dritan dodirnuti Bata?“, pitaju iz Opštinskog odbora DPS Budva.

Avatar

Portal Budva

Pročitajte još