Radović: „U Budvi neće biti novih izbora. Demokrate nisu ucjenjivale DF“

 Radović: „U Budvi neće biti novih izbora. Demokrate nisu ucjenjivale DF“

Foto: SO Budva

Pregovori oko konačnog formiranja izvršne vlasti u Budvi, nakon dužeg vremena, blizu su finalizaciji, rekao je Krsto Radović gostujući u emisiji „Okrugli sto“ na lokalnoj televiziji Budva.

Iako su se proteklih dana u medijima, ali i na društvenim mrežama, mogle pročitati informacije o mogućim, novim, izborima na jesen, čini se, da se poslije četiri i po mjeseca nakon izbora politička pompa u Budvi bliži kraju.

„Principi, kao i izborni rezultat su veoma jasnim i ne vidim nikakav problem oko bilo kakvog dogovora. Ja sam neko ko je učestvovao na svim koalicionim sastancima koji su se u prethodne dvije godine održavali svakog petka. Možda neki od nas nemaju baš kondicije i strpljenja koliko bi bilo potrebno, ali očekujem da će svi u narednim danima vidjeti šta i kako treba i da ćemo imati još stabilniju vlast u naredne četiri godine“, rekao je Krsto Radović.

Radović je negirao priče koje su se, prethodnih nedjelja, pojavile u pojedinim medijima da su Demokrate ucjenjivale DF zbog određenih „fotelja“. Takođe je odbacio i mogućnost za bilo kakvim izborima u narednom periodu.

Avatar

Portal Budva

Pročitajte još