Radulović ispred Demokrata, odgovorio na prozivke odbornice DPS-a

 Radulović ispred Demokrata, odgovorio na prozivke odbornice DPS-a

„Odbornice budvanskog DPS-a , mladi ste pa Vam se da i oprostiti to što se potpisujete ispod teksta koji Vam je napisao grobar budvanskog i crnogorskog turizma Predrag Jelušić, koji svoje posledjnje dane na funkciji direktora JP Morskog dobra provodi gledajući potonuće turističkih objekta na Ada Bojani, a za koje je on isključivi krivac“, navodi se u reagovanju Milivoja Radulovića, sekretara Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore Budva na današnje saopštenje odbornice DPS-a u SO Budva, Andree Radulović.

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

Svjedoci smo da granice u uništavanju crnogorskog turzma za vas ne postoje, a to pokazuje i trenutna betonizacija Miločerskog parka izgradnjom stanova za prodaju a sve pod izgovorom izgradnje “Hotela sa mješovitim modelom poslovanja”.

Gospođice Radulović, mjere bivše Vlade CG koje pominjete ostale su samo „opcione“, prezentovane za potrebe predizborne kampanje, jer još niko od građana i turističkih privrednika nije osjetio tu pomoć, a o tome svjedoče svakodnevni vapaji za pomoć privrednika i građana koje je NKT onemogućila da obavljaju svoje djelatnosti i zarade svoje plate, a sve krivicom odlazeće Vlade.

Ako i dalje mislite da su onih dva mjeseca kada je nasilno preuzeta vlast u opštini Budva uz kupovinu odbornika i zloupotrebom policijskih snaga, i i dalje smatrate da je to bila legitimna “opštinska vlast”, onda samo za taj period od dva mjeseca možete da smatrate da je godpodin Pejović bio opozicionar.

Morate već jednom shvatiti odbornice budvanskog parlamenta da su upravo građani Budve dali svoj sud 30.08.2020.godine o tome i da je to upravo razlog zašto vi sada nosite “titulu” opozicione odbornice DPS-a.

Kada su u pitanju krivične prijave gospodina Pejovića koje je podnosio protiv isključivo vaših funkcionera , daleko od toga da su one kako vi kažete u “herbariju”, već se odavno nalaze u prosnasnažnim sudskim presudama , a vaši funkcioneri u zatvoru ili u bjekstvu.

Na kraju želim da vam kao mladoj osobi uputim jednu iskrenu i krajnje dobronamjernu preporuku, a zbog vaše dalje karijere i uspjeha , da je za vas najbolje da se zaustavite na “tituli” koju sada imate, a to je “opoziciona odbornica DPS-a” , jer što se više budete zadržavali u DPS-u sve više i više ćete tonuti u svojoj karijeri, kao što i ta partija svakodnevno tone, dok je u Budvi već potonula i to bez ikakvih šansi da više ikada ispliva.

Avatar

Portal Budva

Pročitajte još