Raspisan javni poziv za narednu fazu šetališta na Jazu

 Raspisan javni poziv za narednu fazu šetališta na Jazu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore raspisalo je Javni poziv za izgradnju i uređenje druge faze šetališta u zaleđu budvanske plaže Jaz.

Nastavak pješačke staze prostiraće se od postojećeg – završenog šetališta iz prve faze radova, obalnim zidom ispod katastarske parcele broj 70 K.O. Prijevor I, do zapadnog kraja plaže Jaz, na katastarskoj parceli broj 96 K.O. Prijevor u ukupnoj dužini od 226 metara.

U sklopu ovog posla planirano je i hortikulturno uređenje na jednom segmentu uz šetalište , odnosno, sadnja palmi i drugih mediteranskih sorti, postavljanje nove javne rasvjete na metalnim stubovoma visine 10 metara, kao i postavlajnje odgovarajućeg parkovskog mobilijara.

Oni su istakli da će Javni poziv za izvođača radova trajati 60 dana, te da bi posao uređenja kompletne staze trebao da bude završen do početka naredne turističke sezone.

Procijenjena vrijednost ovih radova, sa uračunatim PDV-om, iznosi oko 234.000,00 €, dok će kroz nekoliko dana biti raspisan javni poziv za odabir vršioca stručnog nadzora.

Avatar

Dušan Vujović

Pročitajte još