Viber proslavlja 10 godina postojanja

 Viber proslavlja 10 godina postojanja

Foto: shutterstock

Rakuten Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, obilježava deset godina postojanja kao inovativna platforma za razmjenu poruka za ljude širom svijeta, saopštila je ta kompanija.

„Uvažavamo privatnost svojih korisnika“, naglašava se u saopštenju i ističe da je tokom protekle decenije, Viber prihvaćen među stotinama miliona korisnika širom svijeta kao aplikacija za besplatnu, interaktivnu i bezbjednu razmjenu poruka, koja omogućava ljudima da ostvaruju veze sa bilo kim i bilo gdje to požele.

Podsjećaju da je Viber nastao 2010. godine, sa ciljem da pruži alternativni kanal komunikacije time što će ponuditi besplatne pozive korisnicima mobilnih telefona širom svijeta, dok je danas, kako se navodi, na putu da postane sveobuhvatna platforma za komunikaciju, koja se širi u uslužne djelatnosti i finansijske tehnologije.

„U današnjem svijetu sveprisutnih i dinamičnih promjena, načini na koje komuniciramo se takođe značajno mijenjaju, a Viber će uvijek nastojati da bude predvodnik u svakom smislu koji će biti povoljan za svoje korisnike“, rekla je povodom desetogodišnjice od lansiranja te aplikacije generalna direktorka za razvoj kompanije Rakuten Viber Ana Znamenskaja.

Izvor: FOS media

Avatar

Portal Budva

Pročitajte još