Milan odvodi Andriju Radulovića!

 Milan odvodi Andriju Radulovića!

Supertalentovani fudbaler Crvene zvezde, Andrija Radulović, mogao bi već u zimskom prelaznom roku da crveno bijeli dres zamjeni crveno-crnim, pošto je za ovog, još uvijek, tinejdžera zainteresovan Milan. Ovu informaciju je za sajt milannews.it potvrdio i menadžer mladog Radulovića, Igor Kojić.

„Milanovi skauti ga prate još od perioda kada je Zvonimir Boban bio na čelu tog sektora. Ako bih ga poredio sa nekim to bi onda, definitivno, bio Dejan Savićević. Igraju na sličnoj poziciji, lijeva im je jača noga, a i obojica dolaze iz Crne Gore. Zvezda ima da odigra još osam utakmica do zimske pauza, a onda ćemo sjesti sa ljudima iz Milana“ , rekao je Kojić.

Andrija Radulović, rođeni Kotoranin, ponikao je u redovima Bokelja, gdje je 2014. godine proglašen za najboljeg mladog igrača Južne fudbalske regije. Impresivne partije primjetili su skauti Crvene zvezde i prekomandovali ga u svoj sastav. U UEFINOJ Ligi mladih (Liga šampiona za mlade igrače) Radulović je nastavio sa fantastičnim izdanjima, te je zajedno sa nekolicinom igrača rođenih 2002. godine nagrađen profesionalnim ugovorom od strane Crvene zvezde, 2019. godine.

Pri kraju sezone 2019/20. Radulović je dobio priliku u seniorskom sastavu kod Dejana Stankovića. Šta više, na meču protiv Radnika iz Surdulice, Stanković je sa klupe dao instrukcije da Radulović izvede jedanaesterac koji je iznudio Mateo Garsija. Andrija je materijalizovao najstrožu kaznu i tako postigao svoj prvi gol u dresu „crveno-bijelih“.

Andrija je nastupao za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore do 15 i 16 godina, a takođe odigrao je i sedam mečeva za fudbalsku reprezentaciju Srbije do 17 godina.

Avatar

Dušan Vujović

Pročitajte još